Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Google-vykrádání všech osobních dat z mobilu, tabletu včetně všech fotografií atd.

Mam pocit, ze uplne nechapes psany text, takze ti nezbyva nic jineho nez verit, coz je skoda nemyslis?

Tady nejde o nejake pocity nebo viru, ale o technicke moznosti. Pri posilani fotografii pres internet proste musis pocitat s tim, ze si je kazdy kdo bude mit zajem, muze prohlednout. Nevidim na tom nic "za hranou".

Ty mas moznost ty fotografie zasifrovat a poslat je protistrane zasifrovane, nasledne staci protistrane predat klic, pokud budes chtit, aby si je mohla zobrazit.

Co se tyka fotografii v tvem mobilu, tak opet mas moznost si telefon s Androidem nastavit tak, aby nikdo ani Google na zadne fotky nemohl. Muzes si to overit doma pres wifi-router, casto tam jsou informace o tom, jaka data pres nej tekla a pokud tam na tve domaci wifi nebude nic o tech fotkach, tak jednoduse nikam do sveta nemohly vyrazit, ani ke Googlu se nedostaly.

A to ze telefonni operator muze slyset co si povidate s kamaradem, kteremu volas z hloupeho telefonu, ti nevadi? Ver tomu, ze pokud chces maximalni soukromi, tak i ten tvuj hloupy telefon je problematickej, minimalne bys ho mel mit vypnuty s vyndanou baterkou a je kdyz nutne potrebujes volat, tak ho na chvili zapnout, pokud teda nechces, aby operator mel prehled o tom, kde se jinak pohybujes.

Samozrejme tohle si musis vyhodnotit sam, vetsine lidi to je uplne jedno.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny