Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Google-vykrádání všech osobních dat z mobilu, tabletu včetně všech fotografií atd.

Android je open-source, jadro je z linuxu, kam prispiva kdekdo, i ty muzes, budes-li tak dobry, Google pouze tahne vyvoj Androidu. Funguje to tak, ze si kazdy vyrobce hardwaru stahne zdrojove kody a ty potom prelozi pro svuj telefon. Pritom ti nejlepsi vyrobci jako je Samsung si ve zdrojacich mnohe upravuji.

U Microsoftu to funguje jinak, tam do toho vyrobce moc zasahovat nemuze a az na par veci souvisejicich s hardwarem telefonu jsou Windows na kazdem stejne. U Androidu to proste tak neni.

Sorry, ale jses blbec. Ty nechces nic davat Googlu, ale pouzival jsi jeho webovou aplikaci v telefonu pro Google Calendar, ktera se autoamticky synchronizuje na servery Googlu. Proc jsi si nestahl jinou aplikaci pro kalendar, ktera ma moznost se nesynchronizovat? Treba ja pouzivam aplikaci kalendar Jorte, kde si mohu vybrat bud Google kalendar (synchronizuje se) nebo mistni kalendar (nesynchronizuje se). Proste studuj, zatim muzes byt nastvany jen sam na sebe, kdyz to je nekolik let zpet a ty jsi to jeste nedokazal nastudovat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny