Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problem s instalaci USB tiskarny hp 1018

zdravím,
do firmy jsme začali ve velkém kupovat tiskárny hp1018. Ale dneska, již potřetí z cca 20ti instalací, se mi stalo, že tiskárna nejde nainstalovat. Kopírování souborů projde v pořádku, bez jakýkoliv problémů, ale při zapnutí tiskárny (při instalaci ještě - je to vyžadováno) vyletí hláška: instalace nebyla dokončena. Pro danou instalaci zařízení nebyl zadán ovladač funkce.
Jak jsem podotkl, stalo se mi to již u třetího pc, s prvními dvěma jsem experimentoval. První sestava byla "značková" tesco: 1,8celer; MSI deska s via chipsetem
Druhá sestava byla: asus deska se SIS/intel(nejsem si ted jisty, ale via to nebyla) chipsetem; celer 2,8GHz
Na všech pc běhají windows 2000 plně záplatované. Na těch dvou pc jsem vyzkoušel nejnovější drivery na desky, stahnout novější HP driver tiskárny (byl ten samý co je dodán na CD). Vyzkoušel všechny USB porty, adware, spyware, viry, postavit se na hlavu, ale tu tiskarnu tam nebylo možno dostat (stále stejná hláška), jedině až po kompletní reinstalaci w2k (format + instalace starších (vyzkoušených) driveru k desce (co tam byly předtím), NOD, office (popřípadě viewery) + standartní prográmky co běží i na ostatních pc). Po reinstalaci není s tiskárnou žádný problém, ale dneska jsem narazil na pc, který nelze tak reinstalovat (z důvodu programů externích firem, které by musely přijet instalovat = hodně $$$). Vyřešil jsem to zatím tiskárnou hp1160 s paralerním portem, ale cena je dvojnásobná.
Nemáte někdo nějaký nápad co s tím ještě by se dalo udělat, když se problém objeví u jiného pc?
Předem díky...

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny