Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Chmod 777 přes ssh

# To urcite zkus ;-) (od toho se pak neodlepis uvidis).

[TIP ~ NA ZAJIMAVY KONCEPT]
# Momentalne na nem zkousim 'ThinkClient' (lehky klient), to <1Gb> je zcela dostacujici : http://rpitc.blogspot.fr/
# VIDEO ukazka "ThinClient" v praxi, pripadne mi to hodne zajimavy koncept : https://www.youtube.com/watch?v=3x7GmIUI3S8
* Umito i z tech znamejsich :
Thin client 
RDP remote desktop
Citrix
VMware view 
H.264
# V otazce WEB, mi na tom jel nekolik mesicu "Worpress", bez nejakych problému vykonu (slo jen o takové boci stranky, kde nebylo nikdy vic jak 15/20 lidi on-line), jestli muzes nekde Raspberry zakoupit, bych ti opravdu doporucil vzit rovnou Pi3.
Mimo to mas i [GPIO] (ty PINY), které muzes také ovladat pres WEB, bohuzel na Pi2 je zcela dostatecné, ale prece jen Pi3 ma nahoru a prida hodne ja plynulosti, treba na Ubuntu nebo nejakém Media serveru jako OSMC citit jde. .
* Bluetooth, Wifi, LAN, 1Gb RAM vubec neni spatné, osobne bych Raspberry Pi1/2 zakoupil jen k vyuziti GPIO, Pi3 je uz vic multymedialni, na svizneji chod operacnich systému, i kdyz PHP server jde i na Pi2, tak jako Minicraft Server, ale je zapotreby ho trochu OC :-).

PS : Navic kdyz na 'Raspberry Pi' neco spatne udelas, nebo poseres, vytahnes jen [SD] kartu, preformatujes a jedes znova ]:) ..
* Mas-li vice SDs karet, muzes si udelat mensi sbirku, na jedné karte muzes mit Ubuntu Mint, na druhém Raspberian, Server PHP, Windows 10 IoT, moznosti je opravdu hodne, tak jako herni konsole viz "Retro Gaming" ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny