Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno I7 vs Ryzen

s GTX1070 a fullHD displejem staci i to i7-6700 bohate. Mluvime o vyhledu nekdy za dva tri roky.
# Samozrejme, navic s [4/8TH] bude cerpat z evoluce optimicaze na Core/Thread, bohuzel dnes, az na par her, nebo na mizerné % ze 100, jen par her dokaze efektivne vyuzit [MultyThreding], zkus sam, na cem to zkusit, nejaké hry mas ne ? Mas treba GTA ?
* Jestli jsem zakoupil Itel i7, je proto, ze jsem hledal polivalentni CPU, které ma dostatecne vykonu v mém veskerém uziti, bohuzel toto Ryzen 'DNES' prozatim neumi, pres jeho svalnatou konfiguraci, urcite uz jsi slysel o Intelackem TIC-TAC-TOC.

- Jestli ano, ma integrovany BENCHMARK, ten spust, na konci testu se ti ulozi vysledek BENCH do C:.../RockstarGames/Profil/Benchmark, bez do BIOSu, vypni HT spust GTA, Benchmark, etc etc, ted ty ysledky porovnej, ouha, bez [HThreading] budes mis s GTX@1070 od oka +- 6-10FPS vic bez HT.
* Tudiz dnes na vykon ve hrach [HThreading] nepotrebujes, proto je momentalne herni idealni 'Intel@i5', ale asem, budme prsnejsi teto listopad, tech zmen a to i v Microsoftu tento problém trochu posue dopredu a né jen v hernim svete, tak az prijde cas, zapnes HT a mas stale dostatecne vykoné CPU (kde se stejne bude drzet v té lepsi pulce nekde nad 65% v tabulce CPU Charts, o kolik se vykon Intelu zdvihl za polednich co ja vim 5 let? O par procent ? Kdybych si nekdy pred roky nechal I5@2500K, anich bych dnes nepoznal rozdil ..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny