Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno I7 vs Ryzen

Ale jo, ja tomu rozumim a i uznavam, ze to tak byva lepsi. Mam jednoho kamose, ktery to dela presne tak, koupi co nejsilnejsi pocitac, kvalitni deska, highend CPU a s tim vzdy obmeni minimalne tri grafiky, v podstate meni grafiku ani ne po 2 letech, pritom GK nemusi mit uplne top, ikdyz ted ma taky GTX1070.

Nicmene neni to jedinny mozny pristup a spousta lidi radeji poridi najednou co nejvykonejsi herni delo i s grafikou a s tim pak chce vydrzet aspon tech 5 let. Proc to delaji, protoze se v tom nechteji furt vrtat. To mas jako s mobilama, kdyz Google chce, aby menili mobily po 2 letech, to je proste moc brzo a lidi se v tom nechteji vrtat co dva roky. :-)

I zde na poradne je par hracu s GTX770, protoze to byl sveho casu dobry kauf a dalsi grafiku planuji nekdy do pristich generaci, dnes se s ni da stale jeste zit. Asi si nezahraji vsechno a ne na plne detaily, ale jde to.

Nakonec ja koupil tu GTX1070 nekdy po novem roce (unor) a ted uz jen dohraju tu jednu hru a zacnu ji vyuzivat, ale porad by mi v podstate stacila ta GTX570, kdybych nekoupil. Uplne jsem to nedal, protoze mezitim dost zlevnila, ale mel jsem dve motivace, ten pocitac vyuzivam i jinak nez jen na hry a Intel grafika integrovana ve Skylaku padala, protoze intelacke ovladace za nic nestoji, takze nejakou grafiku jsem potreboval a navic k te grafice davali jako bundle Ghost Recon Wildlands, kterou jsem mel tak jako tak v hledacku, takze jsem te akce vyuzil. Takze uz mam v podstate zadarmo dve nove hry, ktere hned muzu hrat, ta The Division zase byla jako bundle ke klavesnici od Logitechu. Jinak ja nejsem takovej ten hrac, kterej uhraje skoro vsechno a novinky vubec nekupuju, ono zase clovek usetri, kdyz si hry kupuje s odstupem od vydani. ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny