Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno ASUS GeForce 7300GS-ako prepnut z S-Video na Composite a kde

"Ak ti to predtym s tou istou grafikou islo aj s inym kablom s ktorym ti to po reinstalle Win neslo, tak sa to dalo prepnut v ovladacoch aj pre ten iny kabel."

Nie, urcite nie! Vtedy som mal prepojene prave tie piny a bolo to prepojene cez S-Video > S-Video > red. Scart. V ovladacoch bolo mozne prepnut na Composite, neskor to tam uz nebolo, na starsich ovladacoch vobec, na novsich sa dalo prepnut len na Component - presiel som vsetky nastavenia, nehladal som len tam kde to bolo predtym.

Samozrejme som hladal, hlavne na inych forach, ale aj tu, problem je ze je tu podobnych tem vela, odkial mam vediet kde je dobra rada - a ktora to je. Ide o to, ze predtym mi to islo, tak som hladal SW riesenie, nie HW. Doteraz som si isty ze keby som to vedel prepnut na Composite, islo by to aj s tym starym kablom, ale nikde to nebolo, preplo sa to - automaticky, az pri pouziti tej (ne)redukcii. V navode som to myslim hladal tiez, ale radsej to uz necham.

- - - - - - - - - -

Este by som sa chcel spytat, kedze mam (teda ten dotycny ma) redukciu scart/S/Video/3/cinch(video, audio) > scart - teda vzadu je samica scart, je mozne tam nieco zapajat, co ked bude zapnuty aj pocitac aj napr. dvd prehravac, mozu byt v pohotovostnom rezime, ake velke je riziko ak by sa zapli obe zariadenia naraz, ci tam radsej nic nezapajat?

Vdaka.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny