Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem IP ban na Twitch.tv

Dobrý den,

potřebuji poradit s problémem ohledně Twitch.tv.
Během sledování streamu, mi najednou vypadl obraz a zvuk. Když jsem znovu načetl stránku, načetl se pouze chat, ale video zůstalo černé, nebo se načetla bíla stránka, pouze se zprávou "You have been blocked from using Twitch. Please visit the Support Center for more information on why you may have been banned". (https://help.twitch.tv/customer/portal/articles/17 27973-about-site-suspensions-channel-bans-and-dmca )

Pročetl jsem si tu stránku a nenašel jsem jediný důvod, proč mi byl zablokován přístup. Při prohledávání na internetu jsem se dozvěděl, že se jedná o zablokování mé IP adresy a že by to mohl způsobit VPN nebo proxy server. Avšak, nikdy jsem je nevyužíval, a při následné kontrole jsem zjistil, že je opravdu nemám zapnuté. Zkoušel jsem prověřit i svůj účet na twitch.tv, ale zablokovaný není. Poté jsem zkoušel prověřit i mou IP adresu, ale ani ta nefiguruje na žádném BlackListu.

Zkusil jsem projít různá fóra na toto téma, ale nikde jsem nenašel nic, co by mi pomohlo. Zkontaktoval jsem i jejich podporu, ale dosud neodpověděli. Proto se obracím na vaše fórum a prosím o nějakou radu, jak dále postupovat.

Předem děkuji za odpověď. Lokmon11

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny