Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem O2 a MMS

Zdar,
potrebuju se zeptat na MMS, osobne je mam blokle u operatora a tudiz vubec netusim.

Kolegyne si chtela povolit MMS, u O2 je ma povolene, v telefonu Asus Zenfone Go jsme je nastavili, napsal jsem ji tam to APN atd. podle navodu na O2.
MMS neprisla.
Zjistoval jsem na netu, jak to s tim je a nasel jsem, ze musi byt povolene data v mobilu, ale kolegyne ma tarif bez dat a kdyz by je v Androidu povolila, tak se nedoplati.
Takze sla a v O2 samoobsluze zapla blokovani internetu v mobilu. Potom jsme povolili data na Androidu a zkusili prijmout MMS, ta prisla.
Kolegyne jeste volala na O2 a tam ji rekli, ze ma zablokovany internet v mobilu a tudiz ji nebudou uctovany zadne poplatky za data, ale ani ji neprijde MMS, ze to proste nejde a ze si mam MMS prijmout pres WIFI.
No zkusili jsme MMS prijmout pres WIFI (zapnuta WIFI a vypnute mobilni data v Androidu) a neprisla, takze nesmysl.

Kolegyne bohuzel u O2 nevidi okamzite utratu, takze dotaz je:

Pri blokovanych datech u operatora a povolenych datech v mobilu to vypada, ze MMS chodi, je to takto spravne nastavene a zaroven nemuze se stat, ze by kolegyni byly uctovany jeste nejake poplatky mimo cenu MMS?

Předmět Autor Datum
Este mam poddotaz, druha kolegyne ma Huawei Honor 8 lite a ma nastavene v telefonu MMS, ma zapnutou…
Redmarx N 19.04.2017 11:05
Redmarx N
To neni jen u O2. U vodafounu to mam stejne, ale taky zalezi na telefonu. U nekterych telefonu fungu… poslední
Dwane Dibbley 19.04.2017 12:02
Dwane Dibbley

Este mam poddotaz, druha kolegyne ma Huawei Honor 8 lite a ma nastavene v telefonu MMS, ma zapnutou datovou sit, ma MMS povolene u O2 a kdyz chce poslat MMS, tak to odesila asi 5 minut a potom to napise, chyba odesilani MMS a nic se neodesle.
Co to muze byt za problem?

(Jsem rad, ze MMS nepouzivam, evidentne to u O2 dobre funguje. ]:))

To neni jen u O2. U vodafounu to mam stejne, ale taky zalezi na telefonu. U nekterych telefonu funguje MMS i s vypnutymi daty, u jinych ne a pres wifi se mi snad nikdy MMS rozchodit nepovedlo.
Pokud ma data blokla u operatora, tak ji je nemohou uctovat. Dalsi moznost ktera nekdy funguje, je vytvoreni druheho APN pro internet se spatnymi udaji a prepnout internet pres nej, pak lze zapnout data bez jejich vyuzivani (nefunguje se vsemi telefony/operatory).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru