Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomalu nabíhá OS

Při vyhledávání autodetect se to cca na 30 vteřin zasekne po načtení hdd ata . Potom to stojí po tom pípnutí jak pc naloguje asi 2 minuty.
Co presne mas na obrazovke v prvom aj druhom pripade. Presne, kazde pismeno, presne co vidis. Vyrazy typu "po tom pípnutí jak pc naloguje " fakt nepomozu. Pripadne vypisy si mozes zastavit klavesou Pause. Pokracujes klavesou backspace (<-).
Najlepsie aj ak napises ake mas v BIOSe polozky tykajuce sa ATA a SATA a ake maju dalsie moznosti, presne tak ako to je v BIOSe, nic nepopisuj vlastnymi slovami.

To ze sa to na 30sekund zasekne po nacteni ATA uz svedci o niecom ze mas zle v BIOSe nastavene, bud RAID (moze sa nastavovat v RAID utilite do ktorej sa leze inou klavesou ako do BIOSu, preto chcem presne vediet co mas na obrazovke). Vid aj navod k tvojej zakladnej doske. Alebo mas zle zapojeny ATA kabel (naopak) alebo vadny kabel alebo nie je 80zilovy. Skus iny kabel. Ak ma doska viac ATA konektorov skus druhy konektor. Skontroluj este raz jumprovanie disku (jumper na vzdialenejsej strane od napajacieho konektora disku). ATA je v BIOSe rozpoznany ako master?

P.S. skus este v BIOSe nastavit FDD na None.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny