Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nákup na Aliexpres

Omlouvám se pokud se budu opakovat! Ale projel jsem své vlákno a nějak jsem tu mou omluvu nenašel (je to delší doba a asi jsem to řešil i jinde). No tak jen abych to uzavřel, zboží došlo vpořádku. Aniž bych cokoli reklamoval (ale chybělo opravdu pár dní). No ale zase mám pár námětu, ale opravdu nevím, jak se zachovat. Stěžovat si po uplynutí "Ochrany", nebo už to bude pozdě. Je tam ještě položka "Prodloužení ochrany" (ale to je snad pro prodejce)!
Jinak, abych to upřesnil, hodně jsem kupoval přes AUKRO a tam bylo "ojebů"jak prase (a za víc peněz), pak mě kolega převedl na ten Aliexpres a i když anglický ani čínský neumím (řeší to za mně pán "Google"), neměl jsem (kromě toho jediného) problém a po dnešku vlastně žáden problém nebyl

Mně jen šlo o to, do kdy platí ta ochrana (od kdy se mám ozvat) Ale fundovanou odpověď jsem nedostal (nebo jsem ji přehlídl) za což se omlouvám!!
Na netu jsem našel takové zkušenosti, že reklamovat hned"Číňan" to zaplatí (peníze dostaneš zpátky) a často zpožděně i to zboží, takže vyděláš! Ale to já nechci zatím opravdu podle AUKRO je obchod s Aliexpres pohádka a nikoho bych nechtěl z Číny zpoškodit (zatím 100% spokojenost)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny