Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno po zapojení přídavného napájení nové GK pc hlásí beep code

zdravím, pro začátek bych zmínil můj pc.. HP Pavilion 500 002ec.
dostal se mi do rukou zdroj značky Fortron s označením FSP460-60HCN a další komponenta je GK od Sapphire Radeon HD 6870 (https://graficke-karty.heureka.cz/sapphire-radeon- hd-6870-1gb-ddr5_21179-00-40r/).
chtěl jsem zkusit jestli zdroj jede, tak jsem ho vyměnil za můj stávající 300W originál z výše zmíněné PC sestavy, zapojil 4pin k procáku, PowerSata do HDD, 20ti pin do základovky a jelikož ta grafika co mám v pc původní nemá přídavné napájení tak jsem ho nechal být, pc se nastartovalo v pohodě, zdroj jsem otestoval v OCCT a všechno stabilní, napájecí větve měly 11,87V. potom jsem vyměnil tu grafiku HD6780 za tu moji předešlou, jelikož má přídavné napájení a to rovnou dvakrát, tak jsem ho zapojil.. v počítači se rozběhly ventilátory a po dvou sekundách začala deska beepovat. konkrétně 6 delších beepů. zkoušel jsem přehodit výstup na monitor, stále nic.. vypojil jsem jedno přídavné napájení a deska nepípala ale ani nebyl obraz a když jsem vypojil komplet přídavné napájení tak to stejné, nevíte prosím kde je problém? Děkuji za rady.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny