Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bezdrátová myš, nutnost ovladačů?

Mel jsem doma MS Intellimouse Explorer Wireless, byla na 2xAA baterky, zakladna se strcila do USB portu a mys okamzite nabehla, je to tak normalni a vyjma nejakych experimentu (ConnectIT) to tak bude u vsech bezdratovych mysi. Funguje to zcela standardne a teda i ve virtualizovanem systemu.

Pokud ale chces pridavne funkce, u zminene mysi tlacitka 4 a 5 z boku navic a pokud chces napriklad informaci o sile signalu nebo stavu baterie, podle toho co pridavny software nabizi, musis pridavny software nainstalovat logicky.

---

Predstav si situaci: Sobota vecer prave se setmelo, na stul jsi postavil maximalne lahev mineralky a v klidu pracujes na projektu (u vas doma to bude asi nejaka ucetni uzaverka), ktery musis v nedeli rano odeslat ke kontrole a v pondeli se odevzdava zakaznikovi. Odbila devata hodina a ty stale pracujes, najednou ti prilozeny software da informaci o vybite baterii a po 5 minutach uz s mysi nehnes, nicmene to te nemuze prekvapit, protoze mas dvoje AAcka nahradni. Ty jsi ovsem doted nic netuse koupil uz vybite nebo se vybily nez jsi je zandal do mysi a nemas nic, mys nejede, obchody zavrene a ty jses na infarkt.

Z toho plyne pouceni, vzdy mit doma nahradni dratovou mys. (Vim to, protoze popisuju co se mi stalo.) :-) Nebudu snad ani doplnovat, ze s bezdratovou mysi jsem skoncil.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny