Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Názor na PC

Uz jsem psal o priznacnem slabsim airflow, kdyz vlozis trochu vlastni invence a nebudes koukat po nejvetsich krapech, muzes mit o dost lepsi skrin.

U tehlech stroju je obvykle BIOS udelan tak, ze jde jen sporadicky prenastavit, celkove je slaby, chybi vychytavky jako regulace otacek ventilatoru.

Strkaji se do toho mene kvalitni komponenty, takze sance ze odejde treba disk je vetsi.

Je to drahe, stejne vykonnou sestavu udelas po vlastni ose levneji.

---

Mame HPecka u nas v kancelarich. Pristupuje se k tomu tak, ze kdyz neco v tech pocitacich odejde, coz se proste stava, tak se cely pocitac chytne a vyhodi a na jeho misto prijde novy. Platit cloveka, ktery by se v tom hrabal, by bylo drazsi, coz je proste klasickej a normalni firemni pristup a pokud uvazujes timto zpusobem, tak tech mych namitek proti rapidne ubude. Obvykle se totiz setkavam s tim, ze si uzivatele tohle koupi a bud chteji casem lepsi grafiku treba nebo pri poruse to chteji "opravovat" menit vadne komponenty a podobne, jenze to narazi.

Edit: Uplne jsem zapomnel na uzasny servis HP, jak prijde nejaka zavada, tak se nedoplatis. Jestli chces "firemni" znackove PC, tak jdi do Dellu, to je uplne jina liga. Porad ti ale ani Dell nedoporucuju pro bezne domaci pouziti, stale si myslim, ze slozit nebo nechat slozit neco v CZC, Alze a podobne je pri vhodne zvolenych komponentech lepsi, ale pro firemni naroky je Dell opravdu dobry.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny