Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem přístup byl odepřen

Ciao, mám menší problém.Nestihl jsem aktivovoat windows běhěm těch 30 dnů a tak jsem nainstaloval nový windows( mám rozdělený disk ).Bohužel ke svým datům se nemohu dostat, hlásí mi to chybu -přístup byl odepřen,neměl jsem zaheslovaný ůčet, ale měl jsem skryté nějaké slošky pomocí folder security personal, předpokládám, že proto mě to nechce pustit.Zkoušel jsem to také pomocí linuxu, zpřístupnění ntfs disků, ale instalace se nezdařila.NEznáte nějakou utilitu, která by mi to zpřístupnila, alespon bych je zachránil.Takže souhrn mám nainstalované 2 operační systémy na harddisku, který je rozdělen na 2 části.Mám Windows xp home edition.:-/

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
myslim, že zahazování dat to určitě není, nezapoměl jsem heslo k folder security, problém je v tom,…
Diesels 16.07.2007 13:24
Diesels
Ak mas nieco zakryptovane externym programom tak ti to vie odkryptovat len ten externy program, musi… poslední
MM.. 16.07.2007 16:21
MM..

myslim, že zahazování dat to určitě není, nezapoměl jsem heslo k folder security, problém je v tom, že pokud nainstaluju znova systém tak mi to vygeneruje jiné číslo, nevím jak to ted nazvat, lze to zpřístupnit, dostanu se tam přes linux nebo pokud si hodíte do google přístup byl odepřen myslím tím ke složce dokumenty, tak tam najdete spoustu zajímavých rad, které dokonce fungujou.Aktivovat to nechci, protože to potřebuju celé zformátovat a pořád volat na linku se mi nechce, je to docela otrava i když mám legální windows, ale chápu to.Proto, to chci udělat takhle.Díky za zajímavé rady, ale vůbec jste mi nepomohli.To co jste napsali už dávno vím a nejsem běžný uživatel, který jenom kliká.:-D....Myslel jsem nějaké rady ohledně zpřístupnění práv uživatele, ale to už je jedno díky za snahu.8-)...Jo mimochodem dobrá rady k tomuto problému lze najít i na oficiálních stránkách microsoft Salutto;-)

Ak mas nieco zakryptovane externym programom tak ti to vie odkryptovat len ten externy program, musis ho nainstalovat a pouzit rovnaky kluc ako predtym. Vid help k tomu externemu programu.

Spristupnenie prav ti je na 3.14cu, ale ked tak velmi chces tak pravy klik - zabezpecenie - prevziat prava. No co, mas svoje subory? Nie lebo prevziat prava nestaci ak su subory zakryptovane.

P.S. uz ti bolo napisane
support.htm
Q1: I forgot my password. Will the hidden files be lost? How do I get them back in this case?
A1: The hidden files WON'T be lost, but if you are not a registered user you will have to reinstall Windows to find them back. Registered users can contact our technical support team for how to reset the logon password by providing registration information..

To znamena ze ten program ktory si pouzil nekryptuje takze mas znova nainstalovat Windows a mal by si svoje subory mat pristupne.
P.S. ale je mozne ze si pouzil zabezpecenie disku ktore poskytuje WinXP Pro - tak to bez zalohovaneho povodneho kluca neprelomis.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru