Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Náhlé masivní zpomalení W10 bez viditelné příčiny

jo... no koukal jsem na srovnání Samsung Evo 850 a toho od Adata a vycházel, co se reálných parametrů týče, celkově hůře > ale v čem je to vlastně krám oproti tomu Kingstonu například?

Mám to chápat tak, že i když má ten Kingston "jen" 2D TLS technologii, tak je pořád "spolehlivější" než ten od Adata, který už je postaven na 3D TLS? Uvažuju totiž i nad tím 256 modelem, který je oproti tomu 128 celkově lepší... Jasně, že pak už vyvstává argumet, proč rovnou nejít do toho Samsungu, ale ten je pořád o pár stovek výš :) Jo kdybych to teď nemusel tak akutně řešit.

Protože jestli je ten Adata šmejd jen kvůli toho, že je o něco línější (řekněme teda ten 256 Gb model), tak to pro mě není až zas taková tragédie - pořád je přece znatelně svižnější než plotňák.

Jde mi i o tu spolehlivost - moc bych ho ani nevytěžoval, větší data a programy bych nainstaloval hned na začátku a pravidelně bych spíš ukládal menší soubory typu .pdf .doc .mp3 (sem tam) Spíš bych si ho chtěl šetřit a nezatěžovat ho zapisováním filmů a různých velkých souborů, které se vcelku rychle točí...

A kdybych jsem se už rozhodl pro ten 2xx model, tak už bych se asi i vybodl na interní disk a rovnou koupil nějaký 5200 ot. přenosný :) klidně jen 500 - 1000 Gb

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny