Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sekání (notebooku)

Cus,potrebuju prosim poradit.Mam notebook celkem novy ,ale mam problem ,seka se.Kdyz se sekne (vetsinou pri hre)-vse zustane bez pohybu a i mys se na obrazovce nehybe.Nedjde proste nic delat akorat ho vypnout a znovu zapnout pres tlacitko.Stava se to asi kazdy druhy den,ale mam podezreni ze je to tim,ze se notebook prehreje.Vzdycky kdyz se sekne tak se pred tim nabiji(dlouho) a je cely horký.tak prosim pomocte co mam delat. predem dekuji

btw:notebook Acer aspire 5024WLMi,AMD Turion 64,ATI Mobility Radeon X700 PCI Exspres,128 MB VRAM,100GB HDD,1GB DDR RAM,windows Xp.Kdyztak se podivejte na net o tom notebooku na tech. informace.A kdyz mi budete chtit poradit tak ja se v pocitacich moc nevyznam takze nejak abych to pochopil xD.
Dik.... :.(

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ahoj, ten notebook ma zanesenej pasivni chladic. Do porucuji ti ho vyfoukat stlacenym vzduchem pripa… poslední
Boza 17.07.2007 22:04
Boza

Ahoj, ten notebook ma zanesenej pasivni chladic. Do porucuji ti ho vyfoukat stlacenym vzduchem pripadne aspon vysat. Druha moznost je, ze ti tam zacina odchazet zakladni deska. Vysoka teplota pri nabijeni neni u tohoto modelu normalni. Pokud ho mas v zaruce z kus ho vyreklamovat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru