Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Rozdíl jádro a vlákno procesoru

Koko zase do toho zamiesal emocie, akonahle ma niekto iny nazor, respektive ukaze iny pohlad na problem zacne to tu hrotit, pritom ja som chcel len upozornit na pre mna podstatny a pomerne tazko meratelny koeficient vykon/cena a na case precenovanie vykonu procesora na ukor grafiky napriklad.
Jenze ty si taky do te huby nevidis nekdy Fleg vid ? :-)
Cetl jsem to cele, clanek byl vyresen uz u druheho prispevku, tady to mereni pindiku prislo az s tebou a joxy, opravdu precti si to cele znovu, ale to nejdulezitejsi, opet se zapomina na tazatele, ten dokonce psal ze ti nerozumi a pak ze ho tvuj prispevek nezajima, tak komu to pises ? Tak proc se hned vymlouvat na XoXo ktery se opravdu zajimal jen o tazatele a ten si ho chvalil ? I kdyz to trochu vic rozepsal ukaz mi kde napsal neco co neni pravda ?
Jestli XoXo opravdu odesel tak si opravdu nahlavu, od neho se ty prispevky dali alespon cist a nikde jsem nevidel ze by si na neho tazatele stezovali, pozoruhodne spis naopak a nez budes psat neco o otevrenych dusich tak se zastav a zamyslili.
PS : Mam te rad, dobre se s tebou na debatach keca, ale 'ukaze iny pohlad na problem zacne to tu hrotit' tady ti zapravdu dat nemohu a pasuje to spis na tebe .

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny