Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Rozdíl jádro a vlákno procesoru

* Pripomínka : Jinak jestli si ADMINi poradna.net chodí lidem do schránek to se díváte asi i lidem na Hesla co ?Vís ze je to ilegalní a stíhané zákonem ? (Administrativni adresu na prevzeni doporucenéneho dopisu je ta adresa Topolcany? Takové veci se neresí jen zalozením vlakna pripomínky pozor na porusvaní prav a osobních informací na poradna.net )
Koko ty si fakt pako a to som na teba este celkom mily;o).
Ja nikam nelozim, ludia mi posielaju tvoje citaty priamo na mail alebo do PM a ja nemam dovod im neverit (pochybujem, zeby si tolko ludi vymyslalo). Nakoniec mam s tebou aj svoje skusenosti;o).
Tak, co splietas aky zakon. Fskt zacni uzivat nejaky lieky uz ti uplne hrabe.
Ano adresa mas spravne, doporuceny list prevezmem ja, fakt som zvedavy, co pekne si si na nas vymyslel.
P.S. Hesla mame samozrejme v db sifrovane, ale vsetky informacie z vlakien su ulozene v nesifrovanej podobe, takze su dohladatelne. Ano administratori servera maju pristup k akejkolvek informacii zo servera, nie administratori vo svojom volnom case nechodia citat vyplody uzivatelobv, pretoze ho vedia travit aj inak. Sorry viem, ze si dost IT zdatny, takze nechapem preco si myslis, ze na pristup k PM potrebujem tvoje heslo. To ta ako vobec napadlo? A ak niekto nevedel tak admin ma vzdy pristup ku vsetkemu na servri, co nie je ulozene v sifrovanej podobe (co je okrem hesla vsetko). Btw kazdy admin kazdeho servera,

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny