Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Koupě nového MB pro použití další paměti - doporučíte nebo je to nesmysl?

Ja ta neatakujem. Snazim sa naznacit ze pre 99.9% pouzivatelov je lepsie ak v BIOSe nemaju nastavenia ktorym nerozumeju a ak sa vsetko nastavi automaticky na spravne hodnoty. HP predava tym ktori to tak chcu (99.9% ludi) a vsetci su spokojni :-)

Ak by si strcil tu tvoju RAM do dosky s phoenixom (kde ti tak chybaju nastavenia casovania), tak by ti sla na standardnom napati a na casovani ake je uvedene v SPD na module. Tak to chce 99.9% pouzivatelov a 100% to tak chce specifikacia. Akekolvek ine hodnoty casovania su pretaktovanie, aj ked by kingston pisal ze to ich pamati zvladaju, nie je to v sulade so specifikaciou. Mnoho dosiek ani napatie RAM menit hardwarovo nevie, tak naco su v nich v BIOSe nastavovanie casovania nechapem. 99.9% ludi tie hodnoty v BIOSe aj tak vzivote nezmenilo a nechapu co to vlastne je. A ak nevies nastavit tych 2.6V (ale je tam stale standardnych 2.5V) tak ti ani nastavenie casovania v BIOSe netreba ptz na 2.5V to "lepsie" casovanie ktore kingston udava nastavit nesmies (resp. mozes ale nie je to potom v sulade s nicim a koledujes si o chyby pri prenose dat z/do RAM).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny