Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vir na mobilu

Zdar, asi jsem chytil na mobil nějakej vir. Dneska jsem stahoval z neznámých zdrojů. Asi znáte ty reklamy, co vám někdy vyskočí že máte napaden mobil a musíte si stáhnout aplikaci. Jenže mě teď na mobilu vyskočí to okno jednou za 10 min., a to ani nemusím být na internetu. Zkoušel jsem už vymazat všechno stažené přes nouzový režim, nic nezabralo. Také jsem vymazal historii z Googlu, také nic. Toto mi vždy vyskočí:

Stranka inbox-msg-6e000.gdn uvadi UPOZORNENI!! Tento Lenovo Vibe P1 m je napadem virem a byla poskozena baterie! Systém nalezl (4) Vasi baterie, a musi byt odstraneny a baterie okamZité opravena Pokradujte podle pokyny pri oprave telefonu. Nezavinejte okno **Odchod na Vase vlastni riziko**

Text je normálně bez chyb, akorát jsem tu fotku hodil do překladače a zkopíroval z toho ten text abych si ušetřil práci, proto se tam vyskytují chyby. Byl bych moc rád kdyby mi někdo kdo tomu rozumí pomohl. Kdyžtak můžete zanechat mail a já vám napíšu. Díky.

Edit: Nastal mi další problém. Teď mě to nepřipojuje na internet aby mi to ukázalo že mám vír, ale už dokonce mi najednou vyskočí google play a přesměruje na jednu aplikaci bez mého vědomí. Vypadá to že mám nějaký malware.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny