Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno win 7 pro nejde Windows Update

Děkuji za podnětné rady. Bohužel mi nefunguje Windows Update, takže nedokážu nainstalovat nic. co má koncovku .msu . Když si to zkusím, dostanu okno s hlášením, že Windows Update vyhledává nainstalované updaty, snad je to pravda, protože intenzivně bliká ledka aktivity disku. Za nějaké dvě hodinky to přestane, okno je tam pořád, ale disk se nehýbe a monitor "performance" z manažeru úloh mi ukazuje nulovou aktivitu všeho, jen 50% aktivity procesoru. Jenže těch 50% je tam vesele dál i po ukončeni Windows Update. Zřejmě je to aktivita toho analyzátoru aktivity, odpovídá to plnému vytížení jednoho jádra procesoru. Windows Update asi čeká na něco, co nikdy nepřijde.

Ještě bych měl takovou myšlenku ve správci SW znovu nainstalovat Windows Update z instalačního DVD W7 Pro 64 bit SP1. Nebo že by existovalo ke stažení nějaké DVD SP2?.

Samozřejmě taky vidím, že bych mohl udělat reinstalaci svých Windows a rovnou tam šoupnout něco z toho, co jste mi laskavě poradili. Je to dost práce, ale pořád lepší než to samý a navíc ještě s přechodem na W10, jak jsem si původně myslel.

Krnoha

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny