Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kam se zapsat na VŠ? FJFI, FEL, CZU?

takze...

CVUT
ted mam bakalare FEL - VT. Jsem jeste z klasickeho programu Elektrotechnika a informatika. Obecne lze rict: hodne lidi nedostuduje, protoze se jich v prvaku nabira prilis mnoho (ty prijimacky jsou nani po 4 letech s tema bodama fraska!) Pak se to prosiva (hlavne v prvaku).
Ten tvuj obor nyni zacina. Ja byl v "prvni varce" po prechodu na strukturovane studium a musim konstatovat, ze se vse dela "za pochodu".¨Ten novy obor, se znacne lisi od meho - prvni rok je vice zameren na IT. To vsak neznamena, ze se nebude sitit (i kdyz ty "hruzy" jiz zmizely...).

Jinak, co se tyka FELu - mrkni se do fora...: https://forum.feld.cvut.cz/ a na studijni plany: http://www.feld.cvut.cz/education/bk/prehled_2411.P .B.html

ZCU
Tam prchlo mnoho lidi z FELu a dostudovali. Udajne je to tam jednodussi. Je potreba si vsak uvedomit, ze budes-li chtit pote prejit napriklad do Prahy (nebo naopak z Prahy) na studuim na magistra, pak budes mit velke problemy diky odlisnym osnovam... Navic ZCU nema moc "jmeno" (i kdyz jsem o CVUT take moc neslysel...)

JADERKA - z CVUT?
Pokud ano, tak na to radsi zapomen, pokud te nebavi matika! Silne mi to pripominalo Matfyz (co jsem videl).

Tot z me strany asi vse... Kdyz jsem byl v tve situaci, vytipoval jsem si skolu, o kterou jsem mel nejvetsi zajem a zajel jsem se tam zeptat zdejsich studentu. Alespon jsem vedel, co me ceka ]:)

PS:
Pokud jdes studovat jen kvuli titulu, pak na 70 procent to nedokoncis. Studentsky zivot je velmi lakavy a bude te to svadet venovat tomu minimum energie. Proto take tolik lidi nedokonci (ac na to maji). Pokut ti jde o titul, pak zvol nejakou soukromou skolu (ta vsak neni zdarma... ale donuti te se ucit, kdyz uz si to platis ;o)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny