Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Stačí WindowsDefender?

Otázka nebyla jestli používat hlavu nebo ne.
Jestli ty doporučuješ uživatelům ADMIM učet protože je to jedno si to doporučuj (jestli né, nechápu tvé zbytečné připomínky), ale snad si dokazuješ udělat svůj příspěvek než reagovaní na příspěvky druhých.

Není jen ransomware, omezeny uživatelsky účet + časté zálohy je správná a základní cesta bezpečnosti, mít nebo používat hlavu nic neznamená a situaci to zpravidla jen zhorši, ,kde uživatelé nevi jak se před určitým problémem zachovat je jim hlava k ničemu (už vidím nějakého dědu jak resi nějaké Wormy droppery, trojany hlavou když nedokáže rozenat ani Phishing stránku/mail ) , proto si instaluji SW, který jim poradí co s problémem dělat nebo jak se mu bránit.
Díky omezenému uživatelskému, se každé spuštěni/Executable potvrzuje, žádné silent za zády uživatele, potvrzené heslem, žádné dědictví prav ci objektu osobně ADMIN účet nedávám zadnému živiteli, "tvůj názor me nezajímá" připomínky si piš tazatelce..
(v opačném případě to konci bud stratou nad samotným PC, šifrováním souboru a vymáhaným finančních částek, kde řešeni je mnohdy až přeinstalovaní celého systému ze zálohy)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny