Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zastavit sluzby microsoft Windows 10

Přímo ve vašem případě, si myslím ze od nějakého přepisovaní registru přes 'RegEdit' až přebíraní prav objektu k jeho vymazaní (kde si je systém stejně nahraje zpět, jde-li o systémové nebo aplikace Windows 10 :-p) je zbytečně složité a uživatel se rychle strati, proto jsem názoru ze jim stačí jen vymazat hlavičku by chodili je dokolečka bez zásahu do registru a prebirani prav apd..
- Je možné, nebo jak takovou "lobotomii" ve 'vašem případě jako možné řešeni na vas dotaz provést ?

Kupříkladu vaše reklamy, můžeme se s nimi setkat třeba ve Skype nebo Messenger (neuvádíte, ve Widows az na Cortana reklamy vyskakovat nemůžou :-)), otázka je kde se ty reklamy berou ? Jak funguji ? Nebo spis bez čeho 'NEFUNGUJI", na to se ted zaměříme.
Reklamy nebudou vyskakovat když 'nemají' co ? ... Ano ! Internetové spojeni nebo informace o ceste ("adresu") k cíli, ale také nemůžete vytrhnou vas LAN/RJ45 ze zdi, tak ho zastavíme u zdroje který mu indikuje/filtruje informace o "připojení", kdo řekne "filtrovaní připojeni" řekne 'HOSTS' (nástupce ARPANET) a na ten se zaměříme nejvíc !!

- Když v souboru "HOST" přenastavíme hodnotu "cil/cestu" ad-emea.doubleclick.net (= kupříkladu reklama ve Skype) na adresu "0.0.0.0" (nebo adresu vaší virtuální site, kde ho můžete pitvat), se "ad-emea.." nikam nepřipojí, tímto způsobem, ted nastavíme tuto hodnotu dle vámi požadovaným službám/požadavkům kde nechcete aby se služby pripojovali.

POMOCI HOSTS
Zastavíme převážnou cast Microsft aplikaci a služeb, při problémech se spojeni, použijte zpět original soubor HOSTS, nebo HOST upravte určitou položku ručně , pojmenoval jsem je, aby jste vedel, která co znamená kupříkladu :
(všechny služby taky zastavit nemůžete, to by jste rovnou mohl smazat cely windows, tak jako telemetrii, která sleduje chovaní vašeho systému, chrání před napadeni a podobně)
#Blokovani serveur adobe (vite ze jde o server Adobe a podobne, pri problémech dejte před položku znak "#"nebo řádek  vymažte)
0.0.0.0 192.150.14.69
# Blokovani Nero
0.0.0.0 activate.nero.com 
..
..
# Blokovani  Genuine Validation  Microsoft
0.0.0.0 mpa.one.microsoft.com
..
..
#Blokovani telemetrie de Windows 10
0.0.0.0 a-0001.a-msedge.net
..
1) První krok, otevřete složku se souborem "HOSTS". "Kde soubor HOSTS najdu ?" Soubor je umístěn pod :
 C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts 
2) Stáhne te námi připraveny soubor "HOSTS" nastaven na odepření (zaslepeni) připojení služeb :

- Náš nový "HOSTS" na stáhnuti : http://pc.poradna.net/file/view/29040-hosts-zip
(pravý klik na odkaz -> uložit -> kam chcete, rozbalit host.zip, popřípadě OKOPIRUJTE JEN TEXT (obsahu) a překopírujte ho do HOST ve složce .. /etc)

3) Vytvořte si (ve složce "../etc") novou složku, pojmenujte jí třeba 'záloha' (kdy by jste chtěl udělat krok zpět a podobně ) kde si schováte váš originál soubor "HOSTS", na jeho místo, přesuňte nás "HOSTS"(který jste stáhl)

http://pc.poradna.net/file/view/29036-host-bakpup-                                    rohlik-png
4) Poslední krok : Restartovat váš počítač, notebook.

Připomínka :
Po přesunu "HOST" na něho kliknete pravým tlačítkem myši - 'Vlastnosti' -> 'Jen pro ctěni' -> 'Použít'.
(nastavení souboru "HOSTS" jen 'pro čtení ' bych oprvdu doporučil i uživatelům kteří nepoužívají antivirovou ochranu :i:, kde HOST může byt zneužívám ve prospěch různým infekcím a né jen z webu typu "malware" )

http://pc.poradna.net/file/view/29037-host-zakazat                                    -prepis-rohlik-png
POMOCI SOFTWARE
Možnost pomocí Software nebo aplikací typu "windows 10 tracking disable tool", nevím jaké jste zkoušel, ale popřípadě zkuste :
(ve kterém nezapomeňte označit take soubor "HOSTS")

http://pc.poradna.net/file/view/29038-windows-10-t                                    racking-disable-tool-1-png

- Windows 10 tracing disable na stáhnutí (zdroj GitHUB ) : https://github.com/10se1ucgo/DisableWinTracking/re leases/download/v1.5/run.exe

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny