Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Kterak na 16GB flash disk našlapat x-násobně víc GB :-)

To je normální tady, že když někdo je amatér v IT (je sice odborníkem v oboru kde by zdejší rádcové pionýrských skupin pohořeli) tak se zdejší elita tváří jako ředitelé zeměkoule a mají od všeho klíče a kdo je nemá, je akorát terčem pochybných "vtipů" a hromady nadávek to aby se slovutný rádce zviditelnil a ukázal, jak dovede zamést s plebsem a ostatní z jeho suity mu souhlasně hlučně tleskají.

Podobné se mi stalo také, moderní technika je částečně magie. Proto když se ti to stalo jen jednou, neřeš to i když asi data budou v čudu. Zkus to znovu připojit do jiného USB, nepomůže-li přeformátuj. Pakli se to děje často, je nějaká závada, buď sama fleška, nebo USB port. Na paměť bych to netipoval, to by toho nechodilo více. Blbě to načetlo systém souborů nebo je poškozen kdoví jak. Při poškození zkusit kontrolu disku a pak jedině přeformátovat. Ještě ale než to destruktivně přeformátovat, zkusil bych to v jiném počítači.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny