Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem USB konektory stávkují

Asi by bolo najprv dobre tie windows nainstalovat tak, aby sa nestartovali 10minut, potom bude fungovat mozno vsetko normalne.
Windows jaky? Ovladace instaloval kto a jake a odkial? Nemas tam chyby na HDD napriklad? (otestuj si povrch disku trebars v HD tune sekcia error scan, kvoli tomu pomalemu startu).

Odpajanie a zapajanie moze byt problem bud nekvalitneho napajanie (zdroj alebo ak pouzivas predne USB tak kejs, nepouzivaj predne USB, potom su stale probelmy?) alebo naprd kabliky alebo konektory. Mozu byt ale aj naprd ovladace nejakeho HW ktore velmi dlho (stovky ms) neumoznia prebehnut nic ine a potom usb ovladac skape.
Ked to nejde tak je v spravci zariadeni co u USB root hubov? Co tam je pripojene pod nimi? (zobrazit si spravcu podla pripojenia a rozklikat to)

P.S. este som zabudol skus vsetko zapajat do USB2.0 portov a ne USB3.0 portov. Hlavne ten modem ktory blbne skontroluj ze je v USB2.0 a ne USB3.0 porte. A nepouzivaj predny port, vyved si slusnym USB kablom zozadu alebo to zapoj priamo do bedne vzadu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny