Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s Externím diskem

Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně Externího disku....Je to asi půl roku co jsem si koupil WD elements 3TB disk a celou dobu fungoval uplně v pohodě.Ale asi před 3 dny, jsem vypnul PC a když jsem ho znova zapl Disk nešel spustit..zkoušel jsem restartovat..odpojit a připojit a pod. , ale nic.Když ho zapojím tak nvm proč ukáže se mi v Tento počítač jako Jednotka CD-ROM(G:)Když na to kliknu, ukáže se mi G:/ neni přístupný - Žádost nebylo možno provést z důvodu chyby zařízení I/O. .Zkoušel jsem různě hledat řešení ale nedaří se mi.Nechtěl bych přijít o ty data tam, je to asi 2TB filmu,her, ale hlavně fotek a pod.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nevím, co za zařízení neni podle Brtníka mrdka, nadává na všechno a všem. Nevšiml jsem si, že bys ně…
Rce 10.06.2017 22:59
Rce
No jo, jenomže tyhle krámy mají převodník USB v sobě (na desce disku), takže SATA konektory se jaksi…
Kachlík 11.06.2017 00:48
Kachlík
jenomže tyhle krámy mají převodník USB v sobě (na desce disku) ale dá se obejít, byl tu kdysi návod…
jirka44 11.06.2017 08:39
jirka44
Ovšem tento disk bude na 99% takisto sata. poslední
čitateľ 11.06.2017 09:09
čitateľ

Nevím, co za zařízení neni podle Brtníka mrdka, nadává na všechno a všem. Nevšiml jsem si, že bys někdy doporučil nějaké zařízení.

To Rees: Ještě než definitivně za data smekneš, bych zkusil bych vydolovat z krabky fyzický disk a připojit ho do jného PC přímo na SATA. Většinou odkráčí do kytek elektronika interfacu USB a takto se získá použitelný disk.

No jo, jenomže tyhle krámy mají převodník USB v sobě (na desce disku), takže SATA konektory se jaksi nekonají, tudíž má možnost oslovit firmu, která mu to za těžké (deseti)tisíce nějak vydoluje, a nebo to může zahodit rovnou…:-(

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru