Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výměna HDD a instalace operačního systému

Musím vás ujistit, že žádný troll to není. Vycházím z toho, že jsem někde četl, že pokud se šroubky utáhnout moc nebo málo a stačí k tomu i malý rozdíl, pak disk se nemusí načíst nebo něco takového.
Jak říkám, dělal bych takovou výměnu poprvé, tak se chci raději na vše zeptat v dobrém smyslu a ne potom případně něco zvorat a aby byl disk za 2k na vyhoz...

Navíc nemohl jsem to v tu chvíli pojmenovat jinak, jelikož během té kontroly se disk zadrhával neustále a jakmile se zasekl, tak nebylo možné téměř nic dělat. Odpověď jsem v tu chvíli tady psal stylem, že jsem napsal možná tak jednu větu, pak se to zaseklo a čekal jsem kolikrát několik minut, než to zase naběhlo. Procesy v řádech kb to dělá párkrát v rozmezí několika vteřín až minut. Jsou to takové malé procesy, které mi během zaseknutí toho disku načtou leda tak okno nějaké aplikace, kterou jsem se předtím pokus zapnout.

A ještě opakuji, že tento problém s diskem se stává jen, pokud spustím nějaký scan, který kontroluje celý disk nebo zkrátka disk dostane velký objem dat ke čtení.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny