Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno nové pc

ale prdlajz má navrch.

A co se multicore týká, tak můj oblíbený BF1: http://forums.whirlpool.net.au/archive/2562937 (to je hra, která se běžně hraje a je to engine "budoucnosti", který moc nemá konkurenci)
Dále prakticky všechny moderní strategie, atd. atd.

pokud hraješ nějaké CoD srajdy, tak možná tam ti bude vysokotaktovaný 7700K k něčemu. A příště se raději vyjadřuj k věcem, které máš ověřené, protože plácáš hovadiny, doba multicore her už tu dávno je! Naopak rozdíl třeba toho Ryzenu vs. 7700K u starých her je patrný pouze s nejvýkonnějšími modely, a ještě je to jen pár procent dolů, nic tragického.

Ale jestli žereš "testy" z PCT, které testují staré hry, prosím. Já když stavím nové PC, stavím jej na nové hry.

The reason for benching a CPU in multiplayer is because that's where it's going to make a difference.
Beyond RTS and something like GTA, there's no point benching CPUs in single player games where you have no more than a dozen AI at a time.
It annoys me every time I see a publication stating an i3 is just as good as an i7 for gaming, because they tested it in a handful of single player games and were probably GPU bottlenecked, anyway.

Cores/threads matter for multiplayer, where you have dozens of other players in the game.
No, multiplayer benchmarks aren't easily reproducible, but that's what happens when you have 64 people doing their own thing.

A toto je přesné pojmenování problému.

edit: a už mě fakt sere to kastování. Kromě toho, že kupovat X-platformu na hraní (!!) považuju za vyhazování peněz, tak jste mu nikdo nenapsali, že za ty peníze dostane tak kulové a doženou ho lidi s daleko levnějšími konfiguracemi. Svět se fakt už v prdel obrací! Jediní, kdo to tady korigovali správným směrem, byli Mpol a Prasak - zjevně zcela marně.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny