Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problém so spustením štyroch Valve hier

ti tam nieco furt nieco poskodzuje napr. nejaky antivir alebo vir
mám Eset Smart Security, a určite vírusi nemám. Skenujem si PC furt (1x za 2-3 týždne) cez trojicu programov MBAM, AdwCleaner, a SUPERAntiSpyware. Síce som zatiaľ všetko skenoval normálne v normálnom režime Windows, no nič nikdy nenašlo (odkedy mám reinštalovaný Windows). Inač, aký zmysel má to skenovanie v núdzovom režime? Bo raz som to skúšal(odporúčal mi to kamoš, ktorý robí s počítačmi), no ku skenu som sa nikdy nedostal, lebo pri spustení MBAM mi to napísalo niečo v zmysle že: "Malwarebytes nepracuje v núdzovom režime". T.j. že som nemohol ani spustiť daný program. Ale aj tak, vírusy ja mať asi nebudem, som nato až príliš háklivý, práve preto mám aj originálky na Steame, žiadne cracky.

Neviem aku verziu patchu hry si mal ked to slo a ked to nejde, mohlo sa to medzitym aktualizovat, ale to asi ne
celkom určite nie. Portal 2 má od samého počiatku rovnakú verziu, L4D(2) - tie občas Valve updatne no tu problém asi není, a Black Mesa je ešte Early access game, no čo som sa pýtal tak veľa hráčov tieto hry hrá absolútne v pohode na W10

Mohol si v tej hre nieco nastavit co je problem pri dalsom spusteni (napr. rozlisenie alebo ine nastavenie, nieco si tam nastavoval? Skus si najst a zmazat config subor hry alebo preinstalit hru potom ide zas spustit?
presne toto je to najtaujímavejšie. Ono je to tak že hru ked ju nainštalujem (aj preinštalujem), tak vždy sa spustí len raz, potom už nejde až dokým ju zase napreinštalujem. A pritom nič samozrejme nenastavujem. Iba zapnem a vypnem, potom zase zapnem a zase nejde. Zvláštne.

Skus este spustit tie hry v kompatibilite, kdesi cez pravy klik.
to som tiež skúšal. Dal som kompatibilitu zo vš. operačnými sytémami aké tam sú, no nič nejde.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny