Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zavírání oken zanechává stopy na obrazovce

Zdravím všechny,

jsem poslední dobou už celkem zoufalý z toho, co předvádí moje PC. Popíšu problém: otevřu jakýkoliv program/soubor/okno a poté, co ho zavřu, se jednak na chvíli zasekne počítač a hlavně okno za sebou zanechá stopu, která překrývá vše ostatní. Občas sama zmizí, ale většinou tam zůstane, dokud na tom místě neotevřu jiný program. Přiložil jsem screenshot toho, jak to vypadá.

Hraji profesionálně poker, kde je rychlost rozhodování extrémně důležitá a toto mi v tom velmi brání. Během hry musím otevírat různé poznámky na ostatní soupeře a toto sekání/překrývání se tak děje neustále a potřebuji se toho urgentně zbavit a nevím jak.

V PC se až tak moc nevyznám, tak zkusím vypsat vše důležité:
- mám SSD, které jsem si zanalyzoval nějakým softwarem a mělo by být ve 100% stavu, životnost to odhaduje ještě na spoustu let
- udržuji neustále dostatečné místo na disku (většinou okolo 50% je volné místo, momentálně je zaplněný ze 2/3)
- disk udržuji defragmentovaný, používám antivir, neustále kontroluji po spuštění, jestli tam nejsou nějaké nesmysly etc.
- RAM mám 16GB (použitelné 15,9GB to píše)
- výrobce: gigabyte
- procesor: Inter(R) Core(TM) i3-2120 CPU @3.30GHz
- typ systému: 64bitový operační systém. Windows7
- index všeho kromě grafiky 6+/7.9, grafika 4,6
- používám 3 monitory, grafické adaptéry: ATI Radeon, Intel(R) HD Graphics (jedna bude asi podle všeho nějaká ta základní na desce, druhá dokoupená).

Lze z tohoto nějak zjistit, jaká je příčina problému? Jeden známý mi říkal, že toto většinou bývá přetížením procesoru. Nicméně mně se toto děje i ve chvílích, kdy mám zapnutý i jeden program a procesor vůbec zatížený není.

Děkuji předem za jakoukoliv radu,

Tomáš Hostinský

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny