Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem graficka karta

zdravim,potreboval bych poradit,am grafickou kartu ati radeon x1300 a hry my jdou pouze na rozliseni 800x600 a znam lidi kteri maji stejnou a de jim to na rozliseni 1240x1024 nevim jestli to mam nak spatne pripojene nebo tak prosim poradte diky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Najprv pozriet nastavenia hry tykajuce sa AA (antialiasing) a AF (anisotropic filtering). Zavisi od… poslední
MM.. 23.07.2007 22:07
MM..

Najprv pozriet nastavenia hry tykajuce sa AA (antialiasing) a AF (anisotropic filtering). Zavisi od hry a nastaveni (prip. aj nastaveni v ovladacoch grafiky), su to zlozite efekty (vyhladzovacie) ak su nastavene na maximum tak mozu dost spomalovat vypocty 3D sceny.
Dalsia vec je mat aktualne ovladace k zakladnej doske, grafike, zvukovke a co v tom PC este mas. Vsetko tahat z www stranok vyrobcu danej dosky/karty.
Dalsia vec je pozriet si v BIOSe aku mas nastavenu FSB alebo co sa ti da na tvojej doske nastavovat, aby ti CPU isiel na spravnej frekvencii a nie len na polovicnej apod.
Dalsia vec je ked si na ploche Win (nic nebezi) stlacis Ctrl_Alt-Del, spravcu procesov, pozriet sa na vytazenie CPU (dole). V klude by nemalo prekrocit par %

P.S. stiahni si programy everest home, CPU-Z a pozri si frekvencie na ktorych ti bezi CPU, RAM atd. prip ich sem napis.
Vykon grafiky sa da otestovat programom 3D Mark. Body ktore to vypise sa daju porovnat na internete s podobnou zostavou ci to mas ok alebo nie (zadaj si 3d mark do vyhladavania - okienko vpravo hore, najdes napr. diskusiu http://pc.poradna.net/question/view/138038-video-ka rta-jak-otestovat-vykon)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru