Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vypadek internetu

Zdravim,
mam uz zoufaly dotaz. Pred nejakou dobou mi zacal samovolne vypadavat internet. Pouzivam stolni pc s pripojenim pres kabel. Casem jsem zjistil, ze se to stava jen behem hrani her.
Abych popsal situaci - spustim komp, stahuju, brouzdam, po netu, proste delam cokoliv a internet funguje. Pak ale spustim hru a vypadne mi net, pak zas naskoci, a zas vypadne, zase naskoci a zase vypadne. A takle porat dokola. Stava se to jen u hrani her. Nekdy me to necha pul hodiny hrat, ale casem to stejne zas zacne vypadavat. Jakmile hru ukoncim, vypadky prestanou a internet zase frci.
Uz nevim co s tim. Zkousel jsem vymenit router, napojit kabel co mi vede primo z pudy, aktualizovat ovladac adapteru, nechat sit projet programem Complete internet repair, ale nic nepomohlo.
Zkusil jsem zatizit sit stahovanim, testovanim rychlosti, pak bombardovat router pres cmd ping, ale nic mi vypadek nezpusobuje. Pak spustim hru a behem 10 vterin mi net vypadne, naskoci, vypadne atd. Vypadek vypada tak, ze dole u site je cerveny preskrtnuty kolecko. Kdyz se kouknu na sitovou pripojku, tak prestava blikar oranzovy svetylko.
Uz fakt nevim co s tim, mam chut vzit ten komp na strelnici a udelat mu par vetracich otvoru navic.
Napada nekoho co by mohlo pomoct?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny