Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Razer Kraken Pro V2 vs. Logitech G230

Ahoj, mám takové dilema. Nemůžu se rozhodnout mezi dvěma herními sluchátky uvedenými v předmětu.
Razer se mi strašně líbí a parametry jsou také skvělé avšak Logitech G230 nabízí o 1000Kč skoro stejně dobré parametry (něco je horší něco lepší), ale na druhou stranu se mi moc nelíbí vzhledově :-/

Razer - https://www.alza.cz/razer-kraken-pro-v2-green-d466 9829.htm
Logitech - https://www.alza.cz/logitech-g230-stereo-gaming-he adset-d430364.htm?o=1

Tak opravdu nevím no, budu rád za nějaké rady či typy předem děkuji :-)

Předmět Autor Datum
Ani jedny...www.alza.cz....pctuning.tyden.cz
sambilionk 04.07.2017 21:56
sambilionk
Koukal jsem na ten test na pctuning a casto tu obhajujes Creative, tak si pozorne prohledni ten nahl…
RedMaX 04.07.2017 22:24
RedMaX
Koukal jsem na ten test na pctuning a casto tu obhajujes Creative Tak to se pleteš to jsem nikdy ne…
sambilionk 04.07.2017 22:36
sambilionk
No ale recenzent ten vyssi model Logitechu nijak moc nekritizoval, vic basu pro hry nevadi a to ze m…
RedMaX 05.07.2017 01:27
RedMaX
No co čtu komenty tenkej kabel,mirofon žádná sláva,náušníky hrubá látka po delší době nepohodlný oso… poslední
sambilionk 05.07.2017 02:13
sambilionk

Koukal jsem na ten test na pctuning a casto tu obhajujes Creative, tak si pozorne prohledni ten nahlavnik, ten se pri prvni prilezitosti zlomi, je to neco naprosto strasneho a zadna jina sluchatka v testu tak hrozne provedeni nemaji, dost nechapu recenzenta, ze to take nevidel, pritom po mych zkusenostech je tohle prvni vec, na kterou koukam.

Co se tyka doporucovanych Kingstonu, tak presne takove semisove nausniky mam u svych starych Philipsu a reknu ti, neni nic lepsiho na nekolika hodinovy poslech cehokoliv. Takze v tomhle dost verim, ze diky tomu mohou byt pocitove lepsi nez treba hifi znacky, ikdyz zvuk je treba o neco horsi, vubec nechapu, ze se vetsina stale drzi tradicni kozenky, kdyz ta je proste vzdycky horsi.

---

Jinak z vybranych dvouch tazatelem bych sel do Logitechu, ale teda musim rict, ze u nahlavnich sluchatek pres tisicovku bych je chtel dat na hlavu driv nez zaplatim, samozrejme Alza by nemela delat problemy pri vraceni do 14 dnu, takze taky moznsot, jak to resit. Podle me se ale nikdo nemuze trefit jen tak na poprvy se sluchatky, ktere mu sednou presne. Ono zvlast u "hernich" sluchatek, kdy je ma clovek na usich nekolik hodin je potreba vybirat opravdu peclive a i uprednostnit pohodli trochu pred zvukem.

Koukal jsem na ten test na pctuning a casto tu obhajujes Creative

Tak to se pleteš to jsem nikdy nedoporučoval,akorát nedávno jsem psal že Creative Sound BlasterX H5 maj dobrou konstrukci a i hodnocení ohledně zvuku takže by nemuseli bejt špatný,jinak jsem tu nikdy nic od Creative nedoporučoval krom dobrejch repráčků Creative Labs Gigaworks T20 Series II.:-)

Já bych nebral z postlej ani jedny,ty Logitech jsou klumpy proto sem poslal odkaz na ten "test",že značka vůbec nic neznamená.Ty Kingstony maj hafo recenzí a většinou Ok jak ohledně zvuku tak zpracováni a nejsou USB takže za mě nejlepší volba pokud "Gaming"sluchátka.

No ale recenzent ten vyssi model Logitechu nijak moc nekritizoval, vic basu pro hry nevadi a to ze mu nesedeli na usich, to je otazka, jestli by nesedeli nikomu. Ja si myslim, ze pokud to neni primarne na hudbu, tak ze to tak spatne nebude. Ale jasny, ty Kingstony uz na prvni pohled vypadaji dobre, docela by me zajimalo, kdo je skutecny vyrobce, Kingston vyrobnu sluchatek urcite nema a teda to bude nejake zakazkove OEM. Treba to bude i nejaka hodne slusna firma a proto se tak povedly.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru