Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Razer Kraken Pro V2 vs. Logitech G230

Koukal jsem na ten test na pctuning a casto tu obhajujes Creative, tak si pozorne prohledni ten nahlavnik, ten se pri prvni prilezitosti zlomi, je to neco naprosto strasneho a zadna jina sluchatka v testu tak hrozne provedeni nemaji, dost nechapu recenzenta, ze to take nevidel, pritom po mych zkusenostech je tohle prvni vec, na kterou koukam.

Co se tyka doporucovanych Kingstonu, tak presne takove semisove nausniky mam u svych starych Philipsu a reknu ti, neni nic lepsiho na nekolika hodinovy poslech cehokoliv. Takze v tomhle dost verim, ze diky tomu mohou byt pocitove lepsi nez treba hifi znacky, ikdyz zvuk je treba o neco horsi, vubec nechapu, ze se vetsina stale drzi tradicni kozenky, kdyz ta je proste vzdycky horsi.

---

Jinak z vybranych dvouch tazatelem bych sel do Logitechu, ale teda musim rict, ze u nahlavnich sluchatek pres tisicovku bych je chtel dat na hlavu driv nez zaplatim, samozrejme Alza by nemela delat problemy pri vraceni do 14 dnu, takze taky moznsot, jak to resit. Podle me se ale nikdo nemuze trefit jen tak na poprvy se sluchatky, ktere mu sednou presne. Ono zvlast u "hernich" sluchatek, kdy je ma clovek na usich nekolik hodin je potreba vybirat opravdu peclive a i uprednostnit pohodli trochu pred zvukem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny