Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Preinstalovanie W10

roko23, však si ľavý, či načisto drevený.

Desina tvorí inteligentný OS, ktorý ak je počas samotnej inštalácie pripojený k netu, sám si vyhľadá optimálne ovládače nielen v databáze *.inf, následne po serveroch po celej zemeguli cestou Store, Bing a ak náhodou nenájde originálne ovladeče od výrobcu použije náhradné generikum z dielne MS. Už nemusíš použiť prednostnú onániu čipsetom ako v predošlých verziách Windows.

Naformátuj si systémový oddiel NTFS z inštalačky (bútovačky) s obsahom desiny čím sa zbavíš balastu a začneš s čistým štítom. Ideálne je zmazať prvý sektor disku (clean) nástrojom Diskpart.exe, aby si vyčistil zavádzacie údaje v MBR(GPT). Totižto v prvom clustri prípadne v EFI alebo FAT12 môže byť množstvo nechceného, škodnú v podobe rootkitov nevynímajúc. Nedal si sem screen zo Správy diskov, ako máš disk delený alebo logickými oddielmi dogabaný - "rozmrdaný".

Stal by sa zázrak, ak by geniálna desina nevyštrachala v priebehu inštalácie kompatibilný ovladač k tvojmu exotickému HW, trebárs nalisovaného na plošáku jednorazovo kdesi v pokútnej, čínskej garáži.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny