Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Životnost dat na USB flashdisku

A co chces prosimta pocut na taku otazku? Skus si odpovedat napr. na otazku ze kolko vydrzi auto nez zhrdzavie, a ktory vyrobca je v tom najlepsi.

Akakolvek zaloha je zla zaloha, ak je to jedina zaloha.
Posrat sa moze aj flash, CD, DVD, HDD, cokolvek, a nic nevydrzi vecnost (okrem napisov a kresieb vyrytych pred 2000 rokmi do kamena). Vseobecne rataj s tym ze raz za par rokov by si mal vsetky zalohy skontrolovat, a radsej obnovit, a mat ich viackrat. Ak budes mat aj flash aj CD/DVD tak si vysmiaty. Z hladiska ceny je ale lepsie mat data na HDD(staci ten co mas v PC) a plus este na dvoch CD/DVD ako zalohu a kazdy rok ich vsetky skontrolovat aj ci su citatelne vsetky subory (porovnanie podla obsahu s tymi datami co mas na HDD, prip. data ktore uz nemas na HDD tak skusit vykopirovat z CD ci su este citatelne, nestaci len strcit CD a ked vidis zoznam suborov tak si mysliet ze je OK, nemusi byt OK aj ked vidis zoznam suborov).
Raz za par rokov je dobre urobit zalohy nanovo (na nove medium). Viacnasobne, a kriticke data (ktore sa nedaju odnikial stiahnut apod) nechavat aj na HDD.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny