Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Neskutečně zpomalený internet a okamžité zamrznutí stahování.

Zdravím,
Už delší dobu se podotýkám s problémem, který mě opravdu štve.
Jde o to, že se poslední dobou internet neskutečně zpomalil ( Není to internetem, stahování a obecně rychlost jede dle očekávání, Steam prohlížeč mi jede úplně normálně, kupříkladu ).
Ještě k tomu zkrátka nelze stahovat, nikde. Vždy potom, co dám příkaz ke stažení musím čekat minimálně 30 minut na zahájení a poté se stáhne cca 300 kb a konec. To samé platí i pro doplňky internetu ( AdBlock, TamperMonkey, ... )
Počítač jsem již projel Avastem a Malwarebytes. Našlo mi to tzv. pup.optional.crossrider, který jsem hned na to smazal a dle pokynů jsem pokračoval. Další programy jsem si natáhl do PC Flashkou z jiného, včetně AdwCleaneru, který mi našel tak 16 infikovaných souborů a smazal jej. Hlášení z něj přikládám zde.
Chtěl bych vás porposit, pokud byste mi nějak česky vysvětlili, o čem ten pup.optional.crossrider je a pokud možno přijít na řešení. Nemusím podotknout, že i po odstranění problém přetrvává ( Zmírnil se, ale stále přetrvává ).
Díky moc,
Martin.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny