Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Flashka (nestáhne na ní celý film)

To že je poradna verejná, neznamená že tu niesú žiadne pravidlá, a že každý si tu môže písať úplne čokoľvek. A pokud niekto škodí tazatelom tak neco v pořádku není. Ono síce môže radiť tu každý, i tak by ale zrejme mali radiť tý čo aspoň vedia tie najzákladnejšie základy toho o čom radia. A keď tu týpek radí CCleaner a netuší ani na čo dočasné súbory sú, a čo sú to registre, tak fakt niečo nieje v poriadku. A je tu zároveň potreba aj chrániť tazatelov, to že je poradna verejná, neznamená že kvôly tomu môžu tazatelia trpieť, že niekto má právo schválne urobiť škody na majetku (počítači) iného človeka.


To že pár krát poradí správne je síce pekne lenže par desaťtisíc krát poradil špatne. A tie dobré rady vie poradiť aj niekto iný, zrejne aj lepšie. Jinak on bol zabanovaný na žive, a poradna neslúži ako odpadkový kôš pre žive. Je potreba tu aj udržiavať určitú kvalitu. A taktiež by si mali radci uvedomiť, že tým čo tu píšu, ovplivňujú "funkčnosť počítačov či inej elektrotechniky" iných.

A je rozdiel keď niekto sa zmýli pár krát, a niekto sa mýli nonstop, tý zrejme radiť nemajú. Nie?



To čo píseš je presne niečo čo by som mohol prirobnať k autorským právam pri niečom čo je zverejnené na Internetu. Tak to chceš povedať že ludia majú právo to stiahnuť? Iný príklad s byciklom, to že je vonka opretý o stĺp len tak, znamená že ho môžem použiť alebo nebodaj rovno ukradnúť? To že je niečo fyzicky dostupné aj iným ľudom neznamená že majú právo to využiť na poškodenie iných.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny