Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Flashka (nestáhne na ní celý film)

Prosím kdo by mi poradil proč když stahuju na Flash disk, tak se mi vždy nestáhne celý film a to mám Flashku prázdnou. Nechápu to vůbec. Ke konci filmu to usekne a nevidím konec. Co s tím? Moc děkuji Libor
Změna předmětu, původně: Flashka (Kráťa)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jakou má kapacitu, jaký je filesystem (jak je naformátovaná), jak velké soubory se snažíš ukládat, j…
Kachlík 09.07.2017 09:44
Kachlík
Tak koukám, že je tu hodně odpovědí, ale moc nevím jak se v tom vyznat. Mám jich více, Verbatimku, K…
Direct 09.07.2017 15:20
Direct
Super, kapacity známe. Tak ještě zjistit, jak jsou naformátované, a nebo zkus alespoň porovnat velik…
Kachlík 09.07.2017 15:30
Kachlík
Ahoj jsem vděčný za cokoliv co se dozvím. Odpojuji ji až mě to vyzve, to je jasný. Ale jak to mám ud…
Direct 09.07.2017 16:17
Direct
Tak moment - neuloží se (blbne) to, co kopíruješ z počítače, nebo to, co nahráváš z TV? Zkusil jsi p…
Kachlík 09.07.2017 16:23
Kachlík
Jojo dobře trochu to chápu a ono se to uloží i z televize i z počítače, ale ne vždy celé. Ano nahráv…
Direct 09.07.2017 16:57
Direct
Hele, já chápu, že pro někoho je elektronika španělská víska (nic ve zlém), ale opravdu se z tebe do…
Kachlík 09.07.2017 17:05
Kachlík
Ahoj moc tě zase prosím jestli bys mi neporadil jak to mám vyřešit, aby se tam vždy vešel film bez k…
Film 16.07.2017 08:56
Film
Aby jsi tam dostal film celý,tak může být několik problémů. Pokud nahráváš film z netu,tak musí být…
kozakl 16.07.2017 09:09
kozakl
Tak se mi to povedlo, moc děkuji. Funguje vše jak jsem chtěl. Libor poslední
Film 16.07.2017 18:25
Film

Tak koukám, že je tu hodně odpovědí, ale moc nevím jak se v tom vyznat. Mám jich více, Verbatimku, Kingston, Adata, Emtec. 32Gb, 8Gb, 16Gb, 4Gb. Jak píši na tu 8 mičkovou se mi vešel celý film z televize Povinnost a čest a trval přes dvě hodiny. No a 40 min. se před koncem zastavil. I když to budu dávat z počítače, tak to dělá to samé. A nemám tam nic nebo jen jeden film. Prosím jsem laik, tak mi pište jen srozumitelné věci chlapi. Ale díky za vše Libor

Super, kapacity známe. Tak ještě zjistit, jak jsou naformátované, a nebo zkus alespoň porovnat velikost toho souboru na té "flašce" a v umístění, odkud jsi to kopíroval. Jinak doufám, že ty krámy odpojuješ z PC přes tlačítko "odebrat" a počkáš, až ti to systém umožní (odpojování "za chodu" umí kouzla).

Ahoj jsem vděčný za cokoliv co se dozvím. Odpojuji ji až mě to vyzve, to je jasný. Ale jak to mám udělat když něco nahrávám z telky, to se přeci samo umístí, nebo jak to je. To mohu i v televizi nějak jinak nastavit? Už nebudu otravovat, ale poslední radu si vezmu k srdci a nějak to snad dopadne. Dnes jsem kopíroval film Profesionál, Franc. akční, byl to poslední díl a v tom nej se to přerušilo, tak mě to naštvalo. Díky L

Tak moment - neuloží se (blbne) to, co kopíruješ z počítače, nebo to, co nahráváš z TV? Zkusil jsi porovnat tu velikost těch souborů?
Promiň, ale leze to z tebe jak z chlupatý deky, ale fakt ti nikdo přes rameno nevidíme. Zkus zjistit, jak máš ty keply naformátované, a jaký formát vyžaduje ta TV (pokud z ní nahráváš přímo na USB).

Hele, já chápu, že pro někoho je elektronika španělská víska (nic ve zlém), ale opravdu se z tebe dolují informace těžko. Zkusíme to jinak - jedna otázka, jedna odpověď, a snad se dobereme toho, kde je jádro dogy ;-).
Začínáme teď…
Jaký souborový systém mají ty křápy? Zjistíš to pravým klikem na "Tento počítač", vybereš možnost "spravovat", a pak volbu "Správa disků". U každého je napsané, jak je naformátovaný (třeba NTFS, nebo FAT32), a to je podstatná informace.

Ahoj moc tě zase prosím jestli bys mi neporadil jak to mám vyřešit, aby se tam vždy vešel film bez komplikací celý. Musím to nějak nastavit na počítači, nebo když nahrávám přímo z televize, tak jak to mám připravit. Protože já to normálně nastavím co chci stáhnout čas a pak to je pokaždé stejný, není to celý a mám nervy jen. Prosím pomůžeš mi to vyřešit? Díky Libor

Aby jsi tam dostal film celý,tak může být několik problémů. Pokud nahráváš film z netu,tak musí být fleška naformátována na NTFS,nebo exFAT. Pokud z televize,tak ji napřed nechat naformátovat "televizí". Ale to není vše,i když na flešku dostaneš film celý,tak ho zase TV nemusí najít,poněvadž potřebuje třeba jiný souborový systém. Filmy z TV půjdou asi přehrát zase jen v TV a ostatní z netu budeš muset převést do formátu,aby jej TV uměla přečíst (není jisté že to ale půjde).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru