Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr ntb a tabletu na VŠ

Mohu se zeptat, zda by v tomto "pracovním stylu" nebyl lepší ten Macbook Pro? Měl bych ho totiž za stejnou cenu jako je ten Surface Pro 4.
• Zalezi co nebo s cim bude pracovat, jestli s aplikacemi od Microsft, Visual Studio, Cloud/Hotmail atd, tak urcite bude lepsi Surface 4.
* V kazdém pripade, Surface 4 ma exelentni displej (2 736 x 1 824 (267 ppp) samozrejme 3:2 coz je na praci idealni, , uz i PRO 3 ma paradni, podsviceni a co me pri vyberu zajima také je cteni na slunci, coz Surface splnuje velmi konfortne. Co se tyce vydrze baterie u Surface 4, nemohu rict, i kdyz jsem ji jiz jsem na ni vhvili byl, vydrz baterie jsem nemeril, ale PRO 3 se drzi po nekolika UP FIRMWARE docela slusne, kdyz ji pouzivam pres den a dojedu domu, tak mam jeste nejakych 30%.

TiP ~ Surface jde pouzit i jako tablet (viz vyse), kde nekdy mit jen tukaci obrazovku bez toho aniz by nam zavazela klavesnice muze byt nekdy opravdu pohodlné, navic nepotrebujete zakupovat nejaky obal s nohou na podepreni, jelikoz surface ji jiz ma, docela jsem si oblibil i pouzivani Surface PEN né jen v Photoshopu :-)

PS : Jinak v ohlede cen, jsou zlodeji oba, jak Apple, tak Microsoft, nema cenu v tom neco chapat, oni to tak proste maji, to jej jejich markekting nic s tim neudelate.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny