Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nefunkční audio jack

Zdravím,

Po reklamaci u notebooku Lenovo ideapad 700 (https://www.alza.cz/lenovo-ideapad-y700-15isk?dq=4 210277?visited=1) - odešel pevný disk - mi nefunguje audiojack. Po reklamaci jsem přeinstaloval windows (10) a od té doby, když připojím kabel od sluchátek tak je windows ignoruje a dál posílá výstup na reproduktory.

Ve zvukových zařízeních sluchátka po připojení nevidím. Když jsem otevřel spodek tak přes HDD vedl takový ten plochý kabel směrem k boku, kde je jack, takže mě napadlo, jestli při vyměnování nemohli kabel poškodit / vytáhnout (popř. zda se to dá nějak zjistit). Ovladače zvukovky jsem zkoušel odinstalovat / nainstalovat a mám je na nejnovější verzi. Taktéž jsem zkusil různé kabely / sluchátka, takže závadu na kabelu bych také vyloučil.

Ideálně bych se chtěl vyhnout další reklamaci či přeinstalování OS.

Děkuji za jakékoliv rady.

Předmět Autor Datum
Kabel sa poskodit mohol. To sa mas snazit vidiet ty ocami, ja to odtial urcite nevidim. Ovladace si…
MM.. 17.07.2017 08:26
MM..
Viděl jsem ten kabel, když jsem koukal, jestli není vysunutý disk před 1. reklamací, poté jsem již n…
spix 17.07.2017 09:57
spix
Udělal sis zálohu výchozího předinstalovaného systému? Pokud ano, doporučuji jej obnovit a ověřit, z… poslední
Vojta_L 20.07.2017 14:50
Vojta_L

Kabel sa poskodit mohol. To sa mas snazit vidiet ty ocami, ja to odtial urcite nevidim.
Ovladace si teda instaloval odkial a ktore? Skusal si tie z webu vyrobcu ntb? A nielen pre audio? Nemusi to byt "nejnovejsi verze", ma to byt spravny ovladac, kludne aj 5rokov stary.

Viděl jsem ten kabel, když jsem koukal, jestli není vysunutý disk před 1. reklamací, poté jsem již ntb nerozebíral. Ovladače jsem instaloval ze stránek výrobce, instaloval jsem drivery pro chipset, audio atd.

Až přijdu z práce tak zkusím otevřít a zkontrolovat kabel.

Díky

Udělal sis zálohu výchozího předinstalovaného systému? Pokud ano, doporučuji jej obnovit a ověřit, zda problém přetrvává i tam. Pokud ano, nezbývá, než notebook reklamovat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru