Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pumpa na vodnom chladdení

Zdravím,
včera ked som prišiel domov po pár dnoch a zapol som PC , tak som započul z môjho PC divné zvuky. Niečo ako klikajuci zvuk, ked ventilátor vám o kábel udiera. Tak som ho rozobral a skontroloval som všetky káble a ventilátory. Mám SSD disk, takže to určite nerobilo ten hluk. A z GPU to určite nešlo, pretože ani tam nemalo čo buchotať. Tak som sa zapozeral na vodné chladenie, presnejšie na CPU. Dal som si vyhladať chyby na YT a celkovo testy z vodného chladenia. Už to má cez 4 roky, takže ak by sa to pokazilo, tak by som sa nečudoval.

Mám CoolerMaster Seidon 120V [http://www.coolermaster.com/cooling/seidon/seidon- 120v/]. Na YT som našiel tento test. Ten klikavý zvuk mu vydáva keď má okolo 4V - 5V na displeji.[https://www.youtube.com/watch?v=5S2zlOcp02s].
Našiel som aj video, kde to robilo chlapíkovy tiež a však zvuk klikania je pomalší ako môj a vraj do dvoch dní mu umrelo vodné chladenie. [https://www.youtube.com/watch?v=QsnOZfGeK58]

Raz ked som zapol PC, tak to prestalo a hodnoty CPU boli okolo 75C až 90C+ V nečinnosti. Ked som ho znova reštartoval, kikavý zvuk zase bol počuť a však hodnoty boli v nečinnom 35-40C max 42. Dá sa nejako toto opraviť? Alebo mám už rovno kupovať nové vodné chladenie a toto odložiť do krabice. Bohužial ako som pvoedal, záruka už nieje možná, kedže je len na 2Roky.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny