Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Problém po startu PC - nebootuje

Dobrý den,

po zapnutí PC se klasicky nenastartuje Windows 10, ale vyhodí chybu. Konkrétně tomu rozumím tak, že nebootuje, tak jediné na co to mé malé zkušenosti mohou svést je nějaký problém s pevným diskem. Počítač po zapnutí vyhodí první hlášku (#screen 1) a restartuje se. Znovu nenabootuje a tak už dá více možností (#screen 2). Možnost "pokračovat" PC restartuje a znovu vrátí sem. Možnost "odstranit potíže" nabídne více možností včetně automatické opravy (neúspěšné). Kromě ní také obnovení počítače do továrního nastavení. Ač systém uvádí, že dostanu na výběr, zda programy zachovat nebo odstranit, mám strach, abych o nějaké přeci jen nepřišel. Kromě těchto možností jsou zde ještě další (#screen 3).
Možnost "vypnutí" odhalovat asi nemusím. Bohužel netuším, jak mám problém řešit, zda je nutný nějaký zásah do BIOSu, nebo obnova systému je bezpečná (bezpečná pro mě = nedojde k ztrátě souborů).

Pokud by můj problém někdo dokázal vyřešit, nebo jen nastínit, byl bych velmi vděčný. Za jakékoliv rady děkuji a za nesprávné a nezkušené výrazy se omlouvám.

Screen 1:
[url=http://uploaduj.clanweb.eu/uploads/1501172876.jpg
]http://uploaduj.clanweb.eu/uploads/1501172876.jpg
[/url]
Screen 2:
uploaduj.clanweb.eu
Screen 3:
http://uploaduj.clanweb.eu/uploads/1501124186.jpg

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny