Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC nenabíhá, vše se točí, nepípne

Niekto ho asi logicky upgradoval vcera. Nieco asi vyskocilo a nieco tam niekto klikol na nieco co necital lebo na obrazovke vyskakuju zahadne texty ktore sa necitaju a klika sa po tom aby to zmizlo. Ale tie indocinske polepence sa vedia aj sami znefunkcnit.
Ako prve odpoj grafiku a monitor strc do integrovanej, a tam pozeraj ci nieco vidis. Alebo ked zapinas a vypinas tak sleduj ci to vzdy nabehne do stejneho postcodu DB, a nie niekam inam - vtedy treba spozorniet a nechat to 5minut ptz mozno sa to flashuje. Ja som raz dualbios vynucoval kratkym skratom 2 spravnych pinov spravneho flash chipu na doske. Nemusi to ist vobec, da sa to preflashovat aj ext.programatorom. Do gigabytu posli pozdrav ze druhy bios ktory sa neda vynutit tlacitkom je cloveku platnu jak mrtvemu zimnik, ked to pri ich cinskom IQ minus 10 nepochopili.

Vseobecne ale moze tam byt vadne cokolvek, postcody su skor pomocka pre vyvojara, koncovemu zakaznikovi su naprd. Este skus preistotu vybrat knoflikbaterku na par minut, a vypnute z 230V samozrejme.

A nechaj to na tom postcode DB stat aj 5minut, ci sa to neflashuje a potom nerestartne funkcne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny