Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dotaz ohledně Ryzen sestavy

i tak rozebrala i dvakrat drazsi intel 8c/16t u tyhle konkretni hry. Takze dokaze predbehnout nejen 4c/8t, ale i ty nejlepsi 2x drazsi intely a nejen v mtasking ::) :D ja vim uz toho necham...

Jako ultimate herni masina zatim porad jedine intel. Ale ono tak spatny s tema ryzenama s vice jadry vubec neni tak zly. Ikdyz to ted jezdi 12 valcu jen na osum, to se brzo muze zmenit. Navic intelaci by mely taky skakat radosti, ceny tech jejich nejmastnejsich mazlu budou muset driv nebo pozdeji dolu.

Me vydrzel dual core 2,6GHZ (11 let) s nejakym tim omezenim coz by dost lidi davno povazovala za mrtvy... ted mam +4cores a to vse multithread, pracujici o 1100MHz rychleji. Takze myslim ze nakej cas vydrzim u 4core bez multithreadu bude treba upgrade 100% protoze optimalizovat na vicejadra vyuzivajici multithreading se bude, už se to pomalu děje. No a ikdyby nakonec byl třeba upgrade o cemz pochybuju (spis grafiku nez cpu, to jo), tak nebude tak drahej jako kdybych ted vzal jakejkoliv intel.

Uprimne sem zvazoval G4560 2c/4t kterej uprimne taky staci na nejaky to hrani ve fullHD. i5 je dle myho nesmysl kdyz je tu r5, maximalne pro nahanece fps... ale pro takovy je vetsinou nesmysl kupovat mainstream.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny