Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přetočení VHS kazet na DVD (jiný formát)

Nyní jsem měl problém docela s kopírováním na DVD, protože všude jsem nahrával minimálně o minutu méně a stejně mi to jeden snímek nechtělo neustále vypálit - viz. přílohy.

Tak jsem tam musel minutu v rekordéru ořezat a vypálit ořezaný snímek. I když píše, že je požadováno max. 2 hodiny, pak nechápu, že to nechtělo brát těch 1:58:00 třeba.... Následně bylo třeba finalizovat, protože bez finalizace disku to nevzal ani počítač.
Po finalizaci, jak se dívám, si to vytvořilo vlastní jakoby menu výběr, co přehrát, což jsem moc nechtěl a rozdělilo to na několik snímků .vob formátů. To by až tak nevadilo, jednotlivé snímky naskládám do Vegas Pro a následně vypálím na disk, je to tak?

Jen ty kapitoly prostě nevím, jak udělat a celkově, jaký formát mám vypálit, aby to přehrálo běžné DVD a zároveň kvalita formátu byla nejlepší, což nevím, jestli .vob je dobrý formát s nejlepším rozlišením...

Jinak příspěvky čtu, ale jaký formát zvolit a jak to tedy vypálit z Vegas Pro - jaký formát a jestli použít běžně formát DVD, to netuším.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny