Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přetočení VHS kazet na DVD (jiný formát)

Takže tady na ukázku - viz. příloha MENU(na té fotce promítáno již přes bluray přehrávač, DVD přehávač už i menu zobrazoval v rozložení 16:9) - viz čtěte dál) - DVD rekordér tedy finalizoval a udělal disk tak, že nabíhá vždy nabídka menu daného filmu. TO by ale problém být neměl, protože stačí v PC vzít jednotlivé snímky (kapitoly) filmů s formátem .vob, dát je do Vegas Pro a vypálit, že ? (otázka, v jakém formátu vypálit ve vegas pro stále platí)

A co mě trochu zarazilo - viz. příloha - obraz přes bluray - tak když jsem DVD pustil do DVD přehrávače, obraz byl přes celou obrazovku naší televize (tedy 16:9), což je nesmysl, protože VHS byly ještě ve 4:3. Když jsem dal DVD do bluray přehrávače, tak už to zobrazilo pěkně 4:3, tak, jak má být. Nevíte proč? Nebude to pak problém i u ostatních? Buď si to DVD přehrávač neumí definovat nebo je chyba v nastavení. Pokud ale ve Vegas pro pak nastavím automatický obraz (tedy 4:3), měl by se tak i nahrát, ne?

Jinak mě překvapil zvuk, přes domácí kino jsem musel nastavit zvuk přes všechny bedny, jinak je zvuk nic moc, tedy jen stereo, samozřejmě se ptám, zda jde zvuk upravit na trochu kvalitnější? ;)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny