Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přetočení VHS kazet na DVD (jiný formát)

No, vidím, že opět nějaký chytrolín. Jde vidět, že mi moc nerozumíte. Navíc nevlastním televizor Samsung, a ani bych samsung nikdy nechtěl. Vůbec na to nemá vliv televize, to je holý nesmysl. Když jsem zdůrazňoval, že v DVD přehrávači to bylo 16:9 a v bluray přehrávači to bylo 4:3., tak na to televize určitě nemá vliv, navíc televize za docela dost (nebudu říkat kolik), takovou primitivitu jako rozlišení určitě zvládne.

Nakonec jsem zjistil, že DVD přehrávač jednoduše automaticky je nastaven na 16:9, nikoliv na režim dle toho, v jakém se rozlišení obrazu nachází, takže nepřehrával proto ve 4:3. Takže si příště, prosím, poznámky, že Samsungy, který ani nevlastním a nechci, neumí zpracovat obraz. V tomto případě to je prostě nesmysl, když za to mohl přehrávač ;)

Ale děkuji za názor :D

doplnění: Omlouvám se možná za netaktní odpověď, ale opravdu mě něco takového naštve, když někdo řekne, že to je televizí a já důrazně řekl, že to bylo rozdíl mezi dvěma přehrávači. Pokud to berete jako protivnost, může to tak znít, ale není to myšleno špatně.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny